На конкурс Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске, Фонда „Др Милан Јелић“ за додјелу стипендија редовним студентима другог и трећег циклуса студија  на универзитетима у Републици Српској Босни и Херцеговини и високошколским установама у иностранству за академску 2019/2020. годину пристигло је укупно 41 пријава за оба циклуса студија од чега је 19 пријавa задовољило услове прописане Конкурсом.

Студентима другог циклуса студија на универзитетима у Републици Српској, Босни и Херцеговини и високошколским установама у иностранству, од укупно 17 пријавa, биће додијељенe 3 годишњe стипендијe у износу од по 5.000,00КМ, док ће студентима трећег циклуса студија бити додијељенo 6 годишњих стипендија, од укупно 24 пријавe студената трећег циклуса студија, у износу од по 10.000,00 КМ за текућу академску годину.  

 

Прелиминарну ранг-листу студената другог циклуса студија можете погледати овдjе

Прелиминарну ранг-листу студената трећег циклуса студија можете погледати овдjе

 

Сви студенти који су конкурисали за додјелу стипендије имају право приговора Комисији на прелиминарну ранг-листу до 14:00.часова, 11. фебруара 2021. године. Приговори се могу поднијети путем емаил адресе Фонда: fondmilanjelic@mnrvoid.vladars.net. Детаљнији информације можете добити путем наведене емаил адресе, као и на контакт телефон: 051/338-915.

 

Преглед бодованих резултата студената другог циклуса студија у науци, умјетности и иноваторству можете видјети овдје

Преглед бодованих резултата студената трећег циклуса студија у науци, умјетности и иноваторству можете видјети овдје

 

                                                             

                                                                                                          03. 02. 2021. године

© 2019 Фонд "Др Милан Јелић". Сва права задржана