Пројекти

Стипендирање студената I, II и III циклуса студија

Основна идеја Фонда "Др Милан Јелић" је додјељивање стипендија студентима I, II и III циклуса студија, која се врши на основу Правилника о додјели стипендија студентима и објављеног јавног конкурса. За студенте I циклуса Фонд расписује јавни конкурс у мјесецу новембар, а за студенте II и III циклуса у новембру и мају.

Детаљније

Суфинансирање студија студената из Републике Српске на престижним универзитетима у иностранству

Фонд "Др Милан Јелић"ћ покренуо је нову програмску активност у 2012. години која се односи суфинансирања студената из Републике Српске који ће се школавати на престижним свјетским универзитетима.

Почетком 2013. године биће расписан међународни позив за додјелу грантова студентима из Републике Српске за студиј на престижним свјетским универзитетима.

Детаљније

Алумни мрежа стипендиста Фонда др Милан Јелић

Циљ Алумни портала стипендиста Фонда "Др Милан Јелић" јесте промоција остварених успјеха наших стипендиста, континуирано праћење развоја научне и стручне каријере наших стипендиста те квалитетније повезивања стипендиста са адекватним приликама за стручно и научно усавршавање.

Ускоро...

Годишњи форум стипендиста

Годишњи форум стипендиста је активност Фонда "Др Милан Јелић" која сваке године окупља бивше и садашње стипендисте Фонда у циљу њиховог упознавања, размјене искустава, информисања, неформалног образовања и повезивања с представницима привредних субјеката, досносиоцима одлука, дипломатским представништвима, истакнутим личностима итд.

Друштвено-одговорни пројекти стипендиста Фонда др Милан Јелић

У наредном периоду, Фонд "Др Милан Јелић" има намјеру да у сарадњи са Министарством породице, омладине и спорта реализује неколико друштвено-одговорних пројеката стипендиста с циљем изградње и промоције стипендиста као носиоца привредног, друштвеног и културног развоја Републике Српске.

Детаљније

© 2019 Фонд "Др Милан Јелић". Сва права задржана