На конкурс Министарства за научнотехнолошки развој и високо образовање Републике Српске, Фонда „Др Милан Јелић“, за додјелу стипендија редовним студентима II и III циклуса студија на универзитетима у Републици Српској, Босни и Херцеговини и високошколским установама у иностранству, за академску 2023/2024. годину, пристигло је укупно 23 пријаве за II и III циклус студија од чега је 17 пријавa задовољило услове прописане конкурсом.

Студентима II циклуса студија који студирају на јавним универзитетима у Републици Српској и Босни и Херцеговини и високошколским установама у иностранству биће додијељено, према прелиминарној ранг-листи, 1 годишња стипендија у износу од 5.000,00 КМ за текућу академску годину од укупно 1  пријаве која је задовољила услове конкурса.

Студентима III циклуса студија који студирају на јавним универзитетима у Републици Српској и Босни и Херцеговини и високошколским установама у иностранству биће додијељено, према прелиминарној ранг-листи, 6 годишњих стипендија у износу од по 10.000,00 КМ за текућу академску годину од укупно 15 пријава које су задовољиле услове конкурса.

Студентима III циклуса студија који не студирају на јавним универзитетима Републике Српске и Босне и Херцеговине биће додијељена, према прелиминарној ранг-листи, 1 стипендија у износу од по 10.000,00 КМ за текућу академску годину од укупно 1 пријавe којa je задовољилa услове конкурса.

Прелиминарну ранг-листу студената II циклуса студија који студирају на јавним универзитетима у Републици Српској, Босни и Херцеговини и високошколским установама у иностранству можете погледати овдје

Прелиминарну ранг-листу студената III циклуса студија који студирају на јавним универзитетима у Републици Српској, Босни и Херцеговини и високошколским установама у иностранству можете погледати овдје

Прелиминарну ранг-листу студената III циклуса студија који не студирају на јавним универзитетима Републике Српске и Босне и Херцеговине можете погледати овдје

Сви студенти који су конкурисали за додјелу стипендије имају право приговора Комисији на прелиминарну ранг-листу до 15. јула 2024. године. Приговори се могу поднијети путем емаил адресе Фонда: fondmilanjelic@mnv.vladars.rs. Детаљније информације можете добити путем наведене емаил адресе, као и на контакт телефон: 051/338-915. 

 

Преглед бодованих резултата студената II циклуса студија можете видјети овдје

Преглед бодованих резултата студената III циклуса студија можете видјети овдје

© 2019 Фонд "Др Милан Јелић". Сва права задржана