На конкурсe Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске, Фонда „Др Милан Јелић“ за додјелу стипендија редовним студентима другог и трећег циклуса студија на универзитетима у Републици Српској, Босни и Херцеговини и високошколским установама у иностранству за академску 2021/2022. годину пристигло је укупно 27 пријава за други и трећи циклус студија од чега је 15 пријавa задовољило услове прописане конкурсима.

Студентима другог циклуса студија на универзитетима у Републици Српској, Босни и Херцеговини и високошколским установама у иностранству, од укупно 8  пријава, додијељене су 2 годишње стипендије у износу од по 5.000,00 КМ, док је студентима трећег циклуса студија додијељено 6 годишњих стипендија, од укупно 19 пријава, у износу од по 10.000,00 КМ за текућу академску годину.  

Наредни конкурс за додјелу стипендија студентима другог и трећег циклуса студија за академску 2022/2023. годину биће објављен у новембру 2022. године.

Коначну ранг-листу студената другог циклуса студија можете погледати овдје

Коначну ранг-листу студената трећег циклуса студија можете погледати овдје

Студенти који су остварили право на додјелу стипендија биће благовремено обавјештени о начину и терминима потписивања уговора о стипендијама.

Преглед бодованих резултата студената другог циклуса студија у науци и умјетности можете погледати овдје 

Преглед бодованих резултата студената трећег циклуса студија у науци и умјетности можете погледати овдје 

© 2019 Фонд "Др Милан Јелић". Сва права задржана