На конкурс Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске, Фонда „Др Милан Јелић“ за додјелу стипендија редовним студентима другог и трећег циклуса студија  на универзитетима у Републици Српској Босни и Херцеговини и високошколским установама у иностранству за академску 2022/2023. годину (други конкурс)  пристигло је укупно 23 пријаве за оба циклуса студија од чега је 15 пријавa задовољило услове прописане Конкурсом.

Студентима другог циклуса студија на универзитетима у Републици Српској, Босни и Херцеговини и високошколским установама у иностранству, од укупно 3 пријаве, биће додијељене 3 годишње стипендије у износу од по 5.000,00КМ, док ће студентима трећег циклуса студија бити додијељенo 6 годишњих стипендија, од укупно 12 пријава, у износу од по 10.000,00 КМ за текућу академску годину.

Наредни конкурс за додјелу стипендија студентима другог и трећег циклуса студија за академску 2023/2024. годину биће објављен у новембру 2023. године.

Коначну ранг-листу студената другог циклуса студија можете погледати овдjе

Коначну ранг-листу студената трећег циклуса студија можете погледати овдjе

Студенти који су остварили право на додјелу стипендија биће благовремено обавјештени о начину и терминима потписивања уговора о стипендијама.

Преглед бодованих резултата студената другог циклуса студија у науци и умјетности можете видјети овдје

Преглед бодованих резултата студената трећег циклуса студија у науци и умјетности можете видјети овдје

© 2019 Фонд "Др Милан Јелић". Сва права задржана