На конкурс Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске, Фонда „Др Милан Јелић“ за додјелу стипендија редовним студентима другог и трећег циклуса студија на универзитетима у Републици Српској, Босни и Херцеговини и високошколским установама у иностранству за академску 2018/2019. годину пристигло је укупно 31 пријава за оба циклуса студија од чега је 29 пријавa задовољило услове прописане Конкурсом.

Студентима другог циклуса студија на домаћим и иностраним универзитетима, од укупно 10 примљене пријаве, биће додијељено 10 годишњих стипендија у износу од по 5.000,00КМ, док ће студентима трећег циклуса студија бити додијељено 6 годишњих стипендија, од укупно 21 примљених пријава студената трећег циклуса студија, у износу од по 10.000,00 КМ за текућу академску годину.

Прелиминарну ранг-листу студената другог и трећег циклуса студија можете преузети овдје:

Други конкурс за додјелу стипендија студентима II циклуса студија за академску 2018/2019. годину - Прелиминарна ранг листа

Други конкурс за додјелу стипендија студентима III циклуса студија за академску 2018/2019. годину - Прелиминарна ранг листа

Сви студенти који су конкурисали за додјелу стипендије имају право приговора Комисији на прелиминарну ранг-листу до 30. јула 2019. године. Приговори се могу поднијети путем емаил адресе Фонда: fondmilanjelic@mnrvoid.vladars.net или путем поште на адресу: Трг Републике Српске бр. 1, 78 000 Бања Лука. Детаљнији информације можете добити путем наведене емаил адресе, као и на контакт телефон: 051/338-915.

Преглед бодованих резултата студената другог циклуса студија у науци, умјетности и иноваторству можете видјети овдје
Преглед бодованих резултата студената трећег циклуса студија у науци, умјетности и иноваторству можете видјети овдје

© 2019 Фонд "Др Милан Јелић". Сва права задржана