На конкурс Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске, Фонда „Др Милан Јелић“ за додјелу стипендија редовним студентима другог и трећег циклуса студија  на универзитетима у Републици Српској Босни и Херцеговини и високошколским установама у иностранству за академску 2022/2023. годину (други конкурс)  пристигло је укупно 23 пријаве за оба циклуса студија од чега је 15 пријавa задовољило услове прописане Конкурсом.

Студентима другог циклуса студија на универзитетима у Републици Српској, Босни и Херцеговини и високошколским установама у иностранству, од укупно 3 пријаве, биће додијељена 1 годишња стипендија у износу од 5.000,00КМ, док ће студентима трећег циклуса студија бити додијељенo 6 годишњих стипендија, од укупно 12 пријава, у износу од по 10.000,00 КМ за текућу академску годину.

Прелиминарну ранг-листу студената другог циклуса студија можете погледати овдjе

Прелиминарну ранг-листу студената трећег циклуса студија можете погледати овдjе

Сви студенти који су конкурисали за додјелу стипендије имају право приговора Комисији на прелиминарну ранг-листу до 14:00 часова, 27. јуна 2023. године. Приговори се могу поднијети путем емаил адресе Фонда: fondmilanjelic@mnrvoid.vladars.net.

Детаљније информације можете добити путем наведене емаил адресе, као и на контакт телефон: 051/338-915.

Преглед бодованих резултата студената другог циклуса студија у науци и умјетности можете видјети овдје

Преглед бодованих резултата студената трећег циклуса студија у науци и умјетности можете видјети овдје

© 2019 Фонд "Др Милан Јелић". Сва права задржана