На конкурс Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске, Фонда „Др Милан Јелић“ за додјелу стипендија редовним студентима другог и трећег циклуса студија  на универзитетима у Републици Српској Босни и Херцеговини и високошколским установама у иностранству за академску 2021/2022. годину (други конкурс)  пристигло је укупно 27 пријава за оба циклуса студија од чега је 15 пријавa задовољило услове прописане Конкурсом.

Студентима другог циклуса студија на универзитетима у Републици Српској, Босни и Херцеговини и високошколским установама у иностранству, од укупно 8 пријавa, биће додијељенe 2 годишњe стипендијe у износу од по 5.000,00КМ, док ће студентима трећег циклуса студија бити додијељенo 6 годишњих стипендија, од укупно 19 пријавe студената трећег циклуса студија, у износу од по 10.000,00 КМ за текућу академску годину.  

 

Прелиминарну ранг-листу студената другог циклуса студија можете погледати овдjе

Прелиминарну ранг-листу студената трећег циклуса студија можете погледати овдjе

 

Сви студенти који су конкурисали за додјелу стипендије имају право приговора Комисији на прелиминарну ранг-листу до 14:00 часова, 11. јула 2022. године. Приговори се могу поднијети путем емаил адресе Фонда: fondmilanjelic@mnrvoid.vladars.net.

Детаљнији информације можете добити путем наведене емаил адресе, као и на контакт телефон: 051/338-915.

 

Преглед бодованих резултата студената другог циклуса студија у науци и умјетности можете видјети овдје

Преглед бодованих резултата студената трећег циклуса студија у науци и умјетности можете видјети овдје

 

© 2019 Фонд "Др Милан Јелић". Сва права задржана